Privat policy  

A. Introduktion 

  1. Sekretess för våra besökare på webbplatsen är mycket viktigt för oss, och vi är engagerade i att skydda den. Denna policy förklarar
    vad vi gör med din personliga information. 
  2. Att godkänna vår användning av cookies i enlighet med villkoren i denna policy när du besöker vår hemsida, tillåter oss att använda
    cookies varje gång du besöker vår webbplats. 

B. Hur vi samlar in dina personuppgifter

Följande typer av personuppgifter kan samlas in, lagras och användas:

  1. Information om din dator, inklusive din IP-adress, geografiskt läge, webbläsartyp och version och operativsystem
  2. Information om dina besök på och användning av den här webbplatsen, inklusive referenskällan, besökets längd, sidvisningar och webbplatsens sökvägar. 
  3. Information som du anger när du registrerar dig på vår hemsida, till exempel din e-post och webbplats.  
  4. Information som du anger när du skapar en profil på vår hemsida. Till exempel, ditt namn, profilbilder, kön, födelsedag, relationer status, intressen och fritidsintressen, pedagogiska detaljer och anställning detaljer. 

  • Information som du anger för att skapa abonnemang på våra epostmeddelanden och / eller nyhetsbrev.  
  • Information som genereras när du använder vår hemsida, inklusive när, hur ofta och under vilka omständigheter du använder det. 
  • Information relaterade till allt du köper, tjänster du använder eller transaktion du gör via vår hemsida, som innehåller ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress
    och kreditkortsuppgifter. 
  • Information som du skickar till vår hemsida med avsikt att publicera den på internet. 
  • Annan personlig information som du skickar till oss. 

C. Använda Personlig Information 

Personlig information som skickas till oss via vår webbplats kommer att användas för de ändamål som anges i denna policy eller på relevanta
sidor på webbplatsen. 

Vi kan använda din personliga information för följande:

  1. Administrera vår hemsida och företag 
  2. Anpassa vår hemsida till dig
  3. Aktivera din användning av de tjänster som finns på vår hemsida
  4. Sänder dig varor som köpts via vår hemsida
  5. Leverera tjänster som köpts via vår hemsida
  6. Skickar uttalanden, fakturor och betalningspåminnelser till dig och samlar in betalningar från dig
  7. Sänder dig kommersiell kommunikation på marknaden
  8. Skickar dig e-postmeddelanden som du särskilt har begärt
  9. Sänder dig vårt nyhetsbrev om du anmälde dig till det (du kan när som helst avbryta prenumerationen)
  10. Sänder dig marknadsföringskommunikation avseende vår verksamhet eller företag av tredje part som vi tycker kan vara av intresse för dig
  11. Tillhandahålla tredje part statistisk information om våra användare
  12. Hantera förfrågningar och klagomål från eller om dig relaterade till vår hemsida
  13. Hålla vår hemsida säker och förebygga bedrägeri
  14. Verifiering av överensstämmelse med villkoren för användningen av vår hemsida
  15. Andraanvändningsområden

Om du lämnar in personuppgifter för publicering på vår hemsida, publicerar vi och använder annars informationen i enlighet med den licens du beviljar oss.

Dina sekretessinställningar kan användas för att begränsa publiceringen av din information på vår hemsida och kan anpassas med hjälp av sekretesskontroll på webbplatsen.

Vi kommer inte, utan ditt uttryckliga samtycke, lämna din personliga information till någon tredje part för deras eller någon annan tredje parts direkta marknadsföring.

D. Avslöja personlig information

Vi kan med rimliga skäl avslöja din personliga information till någon av våra anställda, tjänstemän,
försäkringsgivare, professionella rådgivare, agenter, leverantörer eller  underleverantörer.

Nödvändigt för de syften som anges i denna policy. Vi kan avslöja din personliga information till någon
medlem i vår företagsgrupp (det vill säga våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och alla dess dotterbolag) som är rimligt nödvändiga för de syften som anges i denna policy. 

Vi kan avslöja din personliga information: 

  1. i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag
  2. i samband med pågående eller framtida rättsliga förfaranden;
  3. för att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive att ge information till andra i syfte att förebygga bedrägerier och minska
    kreditrisken); 
  4. till köparen (eller potentiell köpare) av alla affärer eller tillgångar som vi är (eller överväger) säljer; och
  5. till någon person som vi med rimliga sannolikhet kan ansöka om en domstol eller annan behörig myndighet för offentliggörande av den personliga informationen,
    enligt vår rimliga uppfattning skulle en sådan domstol eller myndighet rimligen kunna beställa upplysningar om den personliga informationen.

Med undantag av vad som anges i denna policy, lämnar vi inte din personliga information till tredje part. 

E. Internationella dataöverföringar

  1. Information som vi samlar kan lagras, bearbetas och överföras mellan något av de länder där vi arbetar för att vi ska kunna använda
    informationen i enlighet med denna policy. 
  2. Information som vi samlar kan överföras till följande länder som inte har dataskyddslagar som är likvärdiga till de som gäller i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet: Förenta staterna, Ryssland, Japan, Kina och Indien.

  • Personlig information som du publicerar på vår hemsida eller skickar för offentliggörande på vår hemsida kan vara tillgänglig, via internet, runt om i världen. Vi kan inte hindra användningen eller missbruk av sådan information av andra. 

  • Du accepterar uttryckligen överföringen av personuppgifter som beskrivs i detta avsnitt E.

F. Behålla personlig information

  • I detta avsnitt F anges våra policyer och förfaranden för lagring av data, som är utformade för att säkerställa att vi följer våra
    rättsliga skyldigheter om retention och radering av personuppgifter.
  • Personliga uppgifter som vi behandlar för något ändamål eller ändamålet får inte hållas längre än vad som är nödvändigt för detta
    ändamål eller för ändamålet.

Utan att det påverkar tillämpningen av artikel F-2 ska vi vanligtvis ta bort personuppgifter som faller inom kategorierna nedan enligt
datum / tidpunkt som anges nedan:

  • personuppgifter typ kommer att raderas {ENTER DATE / TIME}; och
  • {ENTER ADDITIONAL DATES/TIMES}. 
  • Utan hinder av övriga bestämmelser i detta avsnitt F behåller vi dokument (inklusive elektroniska dokument) som innehåller personuppgifter:
  • i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag; 
  • om vi anser att dokumenten kan vara relevanta för pågående eller framtida rättsliga
    förfaranden; och
  • för att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive att ge information till andra i syfte att förebygga bedrägerier och minska
    kreditrisken). 

G. Säkerhet för din personliga information

  1. Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller
    ändring av din personliga information. 
  2. Vi lagrar all personlig information du tillhandahåller på våra säkra (lösenord och brandväggskyddade) servrar. 
  3. Alla elektroniska finansiella transaktioner som ingås via vår webbplats kommer att skyddas av krypteringstekniken.
  4. Du erkänner att överföringen av information via internet är inneboende osäker, och vi kan inte garantera säkerheten för data
    som skickas över internet.
  5. Du är ansvarig för att behålla lösenordet du använder för att komma åt vår webbplats konfidentiellt. Vi kommer inte att fråga dig om
    ditt lösenord (förutom när du loggar in på vår hemsida). 

H. Tillägg 

Vi kan uppdatera denna policy från tid till annan genom att publicera en ny version på vår hemsida. Du bör kolla denna sida ibland för att du ska förstå

eventuella ändringar i denna policy. Vi kan meddela dig om ändringar av denna policy via e-post eller via det privata meddelandesystemet på vår hemsida. 

 I. Dina rättigheter  

Du får upplysa oss om att ge dig personlig information om dig. tillhandahållande av sådan information kommer att bli föremål för följande: 

  1. betalning av en avgift {ENTER FEE IF RELEVANT}; och 
  2. Tillhandahållandet av lämpliga bevis på din identitet ({JUSTER TEXT FÖR ATT REFLEKTERA DIN POLICY
    för detta ändamål, accepterar vi vanligtvis en fotokopia av ditt pass certifierat av en notarie plus en originalkopia av en försäkringsräkning som
    visar din nuvarande adress}).

Vi kan behålla personuppgifter som du begär i den utsträckning som lagen tillåter. 

Du kan när som helst instruera oss att inte behandla dina personliga uppgifter för marknadsföring. 

I praktiken kommer du vanligtvis antingen att uttryckligen vara överens om vår användning av din personliga information för marknadsföring, eller
vi kommer att förse dig med en möjlighet att välja bort användningen av din personliga information för marknadsföring. 

J. Tredje parts webbplatser

Vår hemsida innehåller hyperlänkar till och uppgifter om tredje parts webbplatser. Vi har ingen kontroll över och ansvarar inte för tredjeparts integritetspolicy och praxis. 

K. Uppdaterande information 

Vänligen meddela oss om den personliga informationen vi håller om dig behöver korrigeras eller uppdateras. 

L.Cookies 

Vår hemsida använder cookies. En cookie är en fil som innehåller en identifierare (en sträng bokstäver och
siffror) som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren.

Identifieraren skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern.

Cookies kan vara antingen ”ihållande” cookies eller ”session” -kakor:   en uthållig cookie lagras av en webbläsare och kommer att vara giltig till dess
fastställda utgångsdatum, såvida inte användaren raderat före utgångsdatumet. en session cookie, å andra sidan, kommer att upphöra vid slutet av användarsessionen när webbläsaren är stängd. Cookies innehåller inte typiskt någon information som personligen identifierar en användare, men personliginformation som vi lagrar om dig kan kopplas till informationen som lagras i och erhållits från cookies. {SELECT ACCURATE PHRASING Vi använder endast sessionskakor/ endast ihållande cookies / både session och ihållande cookies på vår hemsida.} 

  1. Namnen
    på de cookies som vi använder på vår hemsida och de syften som de används föranges nedan: a. vi använder Google Analytics och Adwords på vår hemsida för att tillkänna igen en dator när en användare {INKLUDERAR ALLAANVÄNDNINGAR SOM KAKOR ANVÄNDES PÅ DIN SIDA, besöker webbplatsen / spåra användarna när de navigerar på webbplatsen / gör det möjligt att använda en kundvagn på webbplatsen / förbättra webbplatsens användbarhet / analysera användningen av webbplatsen / administrera webbplatsen / förebygga bedrägeri och förbättra webbplatsens säkerhet /personifiera webbplatsen för varje användare / målannons som kan vara av särskilt intresse för specifika användare / beskriva syfte

  • De flesta webbläsare tillåter dig att vägra att acceptera cookies – till exempel:
  • I Internet Explorer (version 10) kan du blockera cookies med tillgängliga inställningar för cookiehantering genom att klicka på ”Verktyg”, ”Internetalternativ”, ”Sekretess” och sedan ”Avancerat”; 

  • i Firefox (version 24) kan du blockera alla cookies genom att klicka på ”Verktyg”, ”Alternativ”, ”Sekretess”, välj ”

Använd anpassade inställningar för historia ”i rullgardinsmenyn och avmarkera” Acceptera cookies
från webbplatser ”. och 

  • i Chrome (version 29) kan du blockera alla cookies genom att öppna ”Anpassa och kontrollera” -menyn och klicka på
    ”Inställningar”, ”Visa avancerade inställningar” och ”Innehållsinställningar” och välj sedan

”Blockera webbplatser från att ställa in data”  under ”Cookies” -rubriken. 

Att blockera alla cookies kommer att ha en negativ inverkan på användbarheten hos många webbplatser. Om du blockerar cookies kan du inte
använda alla funktioner på vår hemsida. 

  • Du kan ta bort cookies som redan lagrats på din dator, – till exempel:
  • i Internet Explorer (version 10), måste du manuellt radera cookiefiler (du kan hittainstruktioner för att göra det på http://support.microsoft.com/kb/278835 ); 
  • i Firefox (version 24), kan du ta bort cookies genom att klicka på ”Verktyg”, ”Alternativ” och ”Sekretess” och sedan välja ”Använd anpassade inställningar för historia”, klicka på ”Visa cookies” och sedan klicka på ”Ta bort alla cookies”; och

  • i Chrome (version 29), kan du ta bort alla cookies genom att öppna menyn ”Anpassa och kontrollera” och klicka på ”Inställningar”, ”Visa avancerade inställningar” och ”Rensa webbläsningsdata,” Och sedan välja” Ta bort cookies och annan webbplats och plugin-data” innan du klickar på ”Rensa webbläsningsdata”.

  • Att radera cookies påverkar användbarheten hos många webbplatser negativt.